NIEUWSJAARSEXPOSITIE – OOK WEL €55,- EXPO

Studenten van de Basis/Dagopleiding, Wackers Jong én docenten worden – net als vorig jaar – uitgenodigd om te exposeren. We vragen jullie om één of twee kunstwerken aan te leveren, ter grootte van een A4’tje. Kleiner mag ook natuurlijk. Deze kunstwerken kunnen allemaal voor 55 euro worden gekocht door bezoekers. De werken gaan we ongesigneerd verkopen. Het wordt dus gissen wat van wie is!

-> Hangt er een Sam Drukker aan de muur, of is het toch werk van een student?

 

 

WERK INLEVEREN

Ben je student van een opleiding of Wackers Jong? Of ben je docent? Dan mag je meedoen.

  • Lever één of maximaal twee kunstwerken voor 10 december in bij de inleverdoos op de eerste verdieping. Nieuw of oud werk, aan jou de keuze.
  • Je werk moet in een gesloten envelop aangeleverd worden, met op de achterkant van je werk(en) jouw naam, email-adres, telefoonnummer EN rekeningnummer.
  • Zet niets op de voorkant, de werken moeten ongesigneerd zijn.
  • Doe de envelop in de hiervoor gemaakte inleverdoos.
  • Heb je een beeldhouwwerk dat je wil inleveren? Mail dan even naar [email protected].
  • Leuk als je ons even laat weten of je meedoet, en nog leuker als je een foto van je werk mailt.

 

WAAROM DOEN WIJ DIT?

Wij vinden het leuk om aan het eind van 2019 een overzichtstentoonstelling met studenten en docenten te organiseren. En hopen hiermee een expositie te realiseren waarbij we iedereen de kans geven om op een laagdrempelige manier een kunstwerk te verkopen, of te kopen.

 

EXPOSITIE EN OPENING

Wij hangen het werk op en zorgen ervoor dat op zaterdag 14 december alles spik en span is voor de opening van de expositie om 16:00u. Het werk is te zien tot en met 14 januari.

HOE WERKT DE VERKOOP?

In tegenstelling tot vorig jaar, werken we nu wél volgens het principe ‘wie het eerst komt, het eerst maalt’. Zodra de expositie geopend is, kan iedereen meteen werk uitkiezen en betalen (pinnen). Het werk blijft wel nog even hangen tot het eind van de expositie.

De prijs van elk kunstwerk is 55 euro. 50 euro gaat naar de kunstenaar en 5 euro gaat naar de academie, ivm administratiekosten. Wij maken het geld naar de maker over, als het werk betaald en opgehaald is.

Iedereen is welkom op de opening, op zaterdag 14 december, vanaf 16:00u.

VORIG JAAR

Vorig jaar hebben we dit concept voor het eerst uitgevoerd, met succes. Er zijn 135 werken ingeleverd, en 65 daarvan zijn gekocht. Ongeveer de helft dus!