Op 26 januari 2024 opent de 75 euro expositie!

Bij deze tentoonstelling kan iedereen voor 75 euro ongesigneerd werken kopen. Wij vragen studenten en docenten expres om het werk niet te signeren en alleen een naam op de achterkant te zetten, zodat niet meteen duidelijk is welk kunstwerk door wie is gemaakt, en of het van een student of docent is.

Openingstijden

De opening is op vrijdag 26 januari om 17:00u.
De expositie is te zien tot en met 8 februari en is te bezoeken op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag tussen 09:30 en 16:30.

Werk kopen

Voor bezoekers: bij aanvang van de opening krijg je een rode sticker, die plak je bij het werk dat je wil kopen. Onthoud het nummer van het kunstwerk goed en noem dit bij de kassa waar je meteen afrekent. Je geeft bij de kassa je gegevens op zodat alleen jij het kunstwerk kunt komen ophalen als de expositie is afgelopen. Als je wil, krijg je een nieuwe rode sticker zodat je nog iets kunt kopen.

De prijs van elk kunstwerk is 75 euro. 70 euro gaat naar de kunstenaar en 5 euro gaat naar de academie in verband met administratie/organisatiekosten. Wij maken het geld naar de maker over als het werk betaald en opgehaald is. Makers dienen daarom dus hun rekeningnummer op de achterkant van het werk te zetten.

Meedoen en werk verkopen

 

Het meedoen aan de expositie is voor studenten van de Dagopleiding, Basisopleiding, Wackers Jong en docenten.

Lees vooraf deze instructies, om te zorgen dat je werk goed verkocht kan worden en dat wij het geld op je rekening kunnen storten na de expositie.

 

  1. Lever één of maximaal twee kunstwerken voor 22 januari in, bij het rode krat op de eerste verdieping. Nieuw of oud werk, aan jou de keuze. Teken/schilderwerk: max. A3 grootte. 3D-werk: max. 30 cm hoog (ongeveer).
  2. Je werk moet in een gesloten envelop aangeleverd worden, met op de achterkant van je werk jouw naam, email-adres, telefoonnummer en rekeningnummer. Alleen dan kunnen we geld op je rekening storten als je werk verkocht is.
   Zet niets op de voorkant, de werken moeten ongesigneerd zijn.
  3. Doe de gesloten envelop in het inleverkrat.
  4. Boetseerwerk goed verpakken met bijbehorende info en bij ons inleveren.
  5. Wij doen de rest en zien je graag bij de opening op 26 januari!