Wackers Jong

Basis tekenen en schilderen en boetseren, donderdagmiddag, docent Tatyana Yassievich en Vika Mitrichenko – Code 1768

Deze les is voor kinderen van 9 t/m 16 jaar. Kinderen leren de basis van tekenen, schilderen aan de hand van stilleven, interieur, model en portret. Tevens leren de kinderen beginselen van het werken met keramiek en boetseren. De docenten zijn ervaren in het les geven aan jongeren. Een afwisselende opleiding, voor zowel beginners als gevorderden.

  • 1 februari t/m 31 mei
  • 17 – 20 uur
  • 15 lessen
  • Geen les op 1 mrt, 3 mei, 10 mei
  • € 262,50

————

Over de Wackers Academie
De Wackers Academie specialiseert zich in figuratieve kunst. Je leert er weer te geven wat het oog ziet. En dat is bijzonder, want er zijn maar weinig plekken waar je dat zo gedegen leren kunt als op de Wackers Academie.

Ontdekkingsreis
Als je een korte opleidingen bij ons volgt dan maak je kennis met de technieken die nodig zijn om te kunnen weergeven wat je ziet. Je leert kijken, kijken en kijken, een echte ontdekkingsreis! Je zult bijvoorbeeld merken dat wat je denkt te zien er niet altijd is.

Les op jouw niveau!
Of je een beginner bent of al gevorderd, dat maakt bij de Wackers Academie niet uit. De docenten geven les passend bij jouw niveau. Er is geen toelatingsexamen. Lessen worden gegeven met passie, door kunstenaars die een plek hebben binnen de figuratieve kunstwereld. Na afronding van deze korte opleiding ontvang je een certificaat.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail
“Het is heel ontspannend en er heerst een goede sfeer, je hoeft niet per se al veel te kunnen om aan de slag te gaan.”
Leau, 1ste jaars