Wackers Jong

Wackers Jong, donderdagmiddag, docent Tatyana Yassievich

Deze les is voor kinderen van 7 t/m 16 jaar. Kinderen leren de basis van tekenen en schilderen aan de hand van stilleven, interieur, model en portret. De docente is ervaren in het les geven aan jongeren. Een afwisselende opleiding, voor zowel beginners als gevorderden.

  • 7 september t/m 24 januari
  • 17 – 20 uur
  • 18 lessen
  • Geen les op 26 okt, 28 dec, 4 jan
  • € 315,-

————

Over de Wackers Academie
De Wackers Academie specialiseert zich in figuratieve kunst. Je leert er weer te geven wat het oog ziet. En dat is bijzonder, want er zijn maar weinig plekken waar je dat zo gedegen leren kunt als op de Wackers Academie.

Ontdekkingsreis
Als je een korte opleidingen bij ons volgt dan maak je kennis met de technieken die nodig zijn om te kunnen weergeven wat je ziet. Je leert kijken, kijken en kijken, een echte ontdekkingsreis! Je zult bijvoorbeeld merken dat wat je denkt te zien er niet altijd is.

Les op jouw niveau!
Of je een beginner bent of al gevorderd, dat maakt bij de Wackers Academie niet uit. De docenten geven les passend bij jouw niveau. Er is geen toelatingsexamen. Lessen worden gegeven met passie, door kunstenaars die een plek hebben binnen de figuratieve kunstwereld. Na afronding van deze korte opleiding ontvang je een certificaat.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail
“The Academy is welcome to international students, the teachers are very encouraging, informative and passionate about their specialisations. ”
Helena, 1st year