Korte opleidingen

Algemene informatie korte opleidingen:

  • Startdata in januari en februari 2018
  • 1 x per week 3 uur
  • cursusduur 12 tot 16 weken

Overzicht korte opleidingen (januari & februari 2018 – onder voorbehoud van wijzigingen)

Tekenen/schilderen, model of portret:

Tekenen/schilderen, technieken:

Driedimensionaal:

Theorie (startdata alleen in september):

  • Theorielessen (1 jaar), dinsdagmiddag, kunstgeschiedenis (1800 tot heden), kleurenleer, perspectief en fotografie, diverse docenten

—————-

Over de Wackers Academie

De Wackers Academie specialiseert zich in figuratieve kunst. Je leert er weer te geven wat het oog ziet. En dat is bijzonder, want er zijn maar weinig plekken waar je dat zo gedegen leren kunt als op de Wackers Academie.

Korte opleidingen
Als je een korte opleidingen bij ons volgt dan maak je kennis met de technieken (zoals constructie, materiaalbeheersing en anatomie) die nodig zijn om te kunnen weergeven wat je ziet. Je leert kijken, kijken en kijken, een echte ontdekkingsreis! Je zult bijvoorbeeld merken dat wat je denkt te zien er niet altijd is. De meeste korte opleidingen duren zo’n 18 weken. Je krijgt één keer per week drie uur les. Na afronding ontvang je een certificaat. Startdata in september en januari.

Les op jouw niveau!
Of je een beginner bent of al gevorderd, dat maakt bij de Wackers Academie niet uit. De docenten geven les passend bij jouw niveau. Er is geen toelatingsexamen. Lessen worden gegeven door kunstenaars die een plek hebben binnen de figuratieve kunstwereld, en passie hebben voor onderwijs.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail
“Het is heel ontspannend en er heerst een goede sfeer, je hoeft niet per se al veel te kunnen om aan de slag te gaan.”
Leau, 1ste jaars